okviri_1

Uokvirivanje i opremanje slika

Ručna izrada i stručno savjetovanje u odabiru između više od 500 uzoraka drvenih i aluminijskih profila, kartonskih i plišanih paspartua. .

galerija_4

Galerija Erdeljac

Suradnja s najeminentnijim suvremenim hrvatskim slikarima omogućuje ponudu recentnih radova po atelierskim cijenama.

Sustavi za vješanje slika i fotografija

Profesionalno rješenje za poseban karakter prostora u kojima boravimo

Ogledala

Ogledala standardnih dimenzija ili po točnim mjerama vašeg prostora s odabirom okvira

Izložbeni panoi

Idealno mobilno rješenje za izlaganje slika u raznim situacijama koje ne predviđaju klasična rješenja

Alu profili

Veleprodaja aluminijskih profila i spojne tehnike za uokvirenje s uslugom rezanja na mjeru

Novosti

Veliko zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe slika Nikoline Ivezić “I’M FINE!” koju će otvoriti likovni kritičar Milan Bešlić, u subotu 17. lipnja 2023. u 12 sati.

Nikolina Ivezić rođena je 1970. u Zagrebu. Diplomirala je 1998. na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti. Izlagala je na sedamdesetak samostalnih izložbi i veći broj skupnih izložbi. Dobitnica je tri nagrade. Živi i radi u Zagrebu.

Izložba će se održati u prostoru galerije Erdeljac, S.R. Njemačke 4, Središće, Zagreb, a otvorena je do 8. srpnja 2023.

O nama

Eltekor radionica okvira i galerija, smještena u zagrebačkom kvartu Središće, ima tridesetogodišnju tradiciju u opremanju slika, galerijskoj djelatnosti i suradnji s najeminentnijim suvremenim hrvatskim slikarima. 

Uz stručnu pomoć vrhunski osposobljenog kadra s višegodišnjim iskustvom nudimo široku lepezu mogućnosti uokvirenja vaših slika, fotografija, plakata, kolaža, goblena, tapiserija i ostalih predmeta, kao i izradu ogledala po mjeri te kupnju gotovih okvira i slika iz fundusa naše galerije Erdeljac.  

Ručno izrađujemo okvire standardnih i nestandardnih dimenzija, boja i profila u vrhunski opremljenoj radionici s najnovijom tehnologijom (pile, giljotine pneumatske spajalice stol za rezanje paspartua, preše…), ekskluzivni smo zastupnik za prodaju nizozemskog sustava za vješanje slika Artiteq® te veletrgovac aluminijskim profilima i spojnom tehnikom s uslugom rezanja na mjeru.

galerija_2
VIŠE OD 600 uzoraka okvira

Uokvirivanje

Nudimo opremanje vaših slika prema najvišim tehnološkim standardima uz stručno savjetovanje našeg ljubaznog osoblja u odabiru između više od šesto uzoraka drvenih i aluminijskih okvira, kartonskih i plišanih paspartua.

Uokvirujemo slike, tapiserije, goblene, fotografije, kolaže, diplome, papiruse te ostale predmete. Kaširamo na razne tvrde podloge (KAPA®fix, Ultrales, ljepenka) te napinjemo platna na blind okvire.

U suvremeno opremljenoj radionici (pile, giljotine pneumatske spajalice stol za rezanje paspartua, preše…), svakom kupcu i okviru pridajemo maksimalnu pažnju. Obratite nam se s povjerenjem!

Umjetničke slike eminentnih slikara

Galerija Erdeljac

Kao rezultat dugogodišnje suradnje s najeminentnijim suvremenim hrvatskim slikarima u sklopu Eltekor radionice okvira oformljena je i Galerija Erdeljac koja izlaže i nudi recentne radove po atelierskim cijenama. 

Iz širokog fundusa naše galerije izdvajamo veliki izbor ulja i grafika hrvatskih akademskih umjetnika kao što su Mladen Veža, Vasilije Jordan, Dragica Cvek Jordan, Željko Lesar, Vjekoslav Vojo Radoičić, Ivan Obsieger, Josip Vaništa, Antun Mateš, Fadil Vejzović, Munir Vejzović, Dalibor Rubido, Nenad Vorih, Ana Kolega, Damir Medvešek i mnogih drugih. 

ARTITEQ®

Sustavi za vješanje slika

Sustav vješanja slika je odavno prisutan sa funkcijom davanja posebnog karaktera prostorima u kojima boravimo. Sustav potjeće orginalno iz galerija, muzeja i radionica okvira, u kojima se težilo postići veliku pouzdanost i funkcionalnost pri izlaganju umjetnina no u novije vrijeme gotovo je neizostavan dio uređenja ureda, radnih prostora, dnevnih boravka ili dječjih soba. Eltekor je ekskluzivni zastupnik za prodaju sustava za vješanje slika Artiteq® iz Nizozemske. Artiteq® ujedinjuje pouzdanost i funkcionalnost, te predstavlja profesionalan izbor sustava za vješanje i prezentaciju bilo da se radi o umjetničkim slikama, fotografijama, plakatima pa čak i časopisima. Ovaj moderan sustav odgovara svakom interijeru, pruža visoku kvalitetu koju zahtjevaju umjetničke galerije i daje dodatnu vrijednost vašoj dekoraciji zida.

odaberite veličinu i okvir po želji

Ogledala po mjeri

Ogledala su važan element u uređenju svakog interijera. Kao i slike, ona zahtjevaju pravilan odabir okvira u skladu s dimenzijama i okruženjem u koje se trebaju uklopiti. 

U Eltekoru nudimo izradu ogledala po željenim dimenzijama, a bilo da se radi o uredskom prostoru, garderobi, spavaćoj sobi ili kupaoni naše stručno osoblje pomoći će vam pronaći odgovarajući profil iz široke lepeze letvica za uokvirenje ogledala. 

MOBILNO RJEŠENJE ZA IZLAGANJE

Izložbeni panoi

Tijekom dugogodišnjeg izložbenog iskustva razvili smo mobilni multifunkcionalni sustav izložbenih panoa kojeg odlikuje jednostavnost upotrebe, velika trajnost, izdržljivost i modularnost. 

Panoi su dostupni u različitim dimenzijama i bojama te ih je moguće opremiti sustavom za vješanje slika, rasvjetom, memo railom i drugom opremom po narudžbi. 

Predstavljaju idealno rješenje za izlaganje slika, fotografija, plakata i drugih predmeta u raznim prigodama i prostorima koji nisu opremljeni za izložbu (hoteli, sajmovi, trgovački centri, škole, fakulteti…)

Profesionalno višenamjensko rješenje

Aluminijski profili za okvire

Sustav aluminijskih profila i spojne opreme profesionalno je rješenje za uokvirenje plakata, fotografija i ostalih tiskanih materijala debljine do 10 mm. Praktičan sustav omogućuje izmjenu uokvirenog materijala, a elegantne linije profila u kombinaciji sa staklom ili bez njega uklopit će se u svaki prostor.    

Nudimo profile dužine 315 cm u bijeloj, crnoj i srebrnoj boji u pakiranjima od 10 komada, te dodatnu opremu koju čine kutne spojnice, vješalice i opruge u pakiranjima od 100 kom. Također nudimo i uslugu rezanja profila te sklapanja okvira u našoj suvremeno opremljenoj radionici.

Kontakt

posjetite nas

Savezne Republike Njemačke 4
Središće, 10020 Zagreb
Hrvatska

kontaktirajte nas

Mob: +385 91 6636 031
E-mail: info@eltekor.hr

radno vrijeme

PON – PET 09:00 – 19:00
SUBOTOM 09:00 – 13:00

PRATITE NAS na
društvenim mrežama